🏅 SOESG – Delegatie van Denemarken

Op 9/09 kwam de delegatie van Denemarken aan in Overijse. Er was een gans programma opgemaakt om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en toch nog de mogelijkheid te geven om te trainen.

Klik hier voor het programma in het NederlandsGelukkig konden we rekenen op Marc De Kegel als tolk/vertaler die het programma in het Deens vertaalde en ook alle communicatie met de Denen verzorgde.

Na hun installatie in het Chirodomein Den Hagaard zijn we naar het oude gemeentehuis gewandeld. Hier werden we ontvangen door het gemeentebestuur en de Deense Ambassadrice.

Na een verkwikkende nachtrust en een lekker ontbijt klaargemaakt door onze trouwe cateringploeg ging een kleine delegatie van Denemarken naar de torchrun in Leuven en bezocht de rest de serristen Vanderkelen en Soniën. 
Voor het middageten waren wij uitgenodigd door Jeanine aan de vijvers in Hoeilaart, waarna wij verbroederden met de verschillende spelen. Wij kregen ook het bezoek van de schepen van Sport van Hoeilaart en de Armeense delegatie.

De Deense delegatie nam deel aan verschillende disciplines. Klik hier voor de lijst. Daar moest natuurlijk ook een beetje voor getraind worden. Wij hebben enkel foto’s van AtletiekBadmintonFietsen en Voetbal en geen van de zwemtraining. De sfeer was fantastisch en er werd echt verbroederd en verzusterd.

De volgende dag hebben we Overijse verkend bij middel van een fotozoektocht.
‘s Avonds had het OCMW een BBQ voorzien

We werden daarenboven ook nog verrast met een optreden van Muscaloco, een inclusiemurgafanfare. Het optreden van Muscaloco werd door het aanwezige publiek gesmaakt en tot slot werd er aan de Deense delegatie een tas overhandigd met aandenken aan hun verblijf in Overijse.
Het laatste woord was aan het hoofd van de Deense delegatie die iedereen van harte bedankte.